Search This Blog

Loading...

Wednesday, August 26, 2009

FARIZAL Gas Supplies

Farizal Gas adalah Wakil Pengedar Gas memasak berjenama Petronas. Penghantaran bukan sahaja ke rumah-rumah, malah kami juga membekalkan gas memasak berjenama PETRONAS ini ke restoran, kedai runcit, kantin-kantin sekolah di kawasan Taman Tun Dr Ismail, Damansara Utama, Damansara Jaya, Mutiara Damansara, Bandar Utama, Sunway Damansara, Puncak Damansara, Flora Damansara, Damansara Perdana dan sekitarnya. Jika anda memerlukan gas memasak dengan kadar segera terutama ketika sedang memasak, hubungi Hotline kami @
016 949 9898 / 017 369 4656
PASTIKAN IANYA GAS PETRONAS...
GAS Memasak No 1 di Malaysia

6 comments:

 1. Syabas Farizal Gas. Saya pelanggan anda di Metropolitan SQ Dsara Perdana. Servis kamu memang cepat. Sebelum ini kami terpaksa menunggu masa yang agak lama kadang2 sampai 24 jam untuk dapat bekalan dari kedai runcit di PJU8 tapi kini tidak lagi.
  Teruskan usaha murni anda untuk menghijaukan Damansara Perdana dengan Gas Petronas

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Fantastic job...fast delivery. I waited less than 1/2 an hour till the gas arrived. Keep it up and thanks much ;) - Yatie from Damansara Perdana

  ReplyDelete
 4. Salam encik Farizal.
  Kalau saya tinggal di Puncak Jalil.
  Ada tak supplier kaasan ini. Kawasan saya susahlah kalau kedai nak hantar, semuanya tk nk hanta, susaha la saya nk masak macam nie.

  ReplyDelete
 5. salam en farizal, nk tanya boleh,macam mana nk jadi penjual gas masak, apa syaratnya, terima kasih azhar 0127450857

  ReplyDelete
 6. do you guys collect others company gas tank? such as BHP..cause I dont want to continue using their lousy service in future.

  ReplyDelete